Kategorier

Salgsbetingelser:

 1. Alle priser er i DKK og sælges under brugtmomsloven.
 2. Der skal reklameres inden rimelig tid, efter at du har opdaget manglen ved varen. Hvis der reklameres inden for to måneder efter at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.
 3. Returnering kan foretages til susannef.dk, Dybbølgaardevej 9, 6360 Tinglev
  Fragtomkostninger i forbindelse med returnering af varen afholder køber.
 4. Eventuelle bankgebyrer afholdes af køber.
 5. Ved enhver reklamation bedes susannef.dk kontaktet inden den defekte varer afsendes.
  Bemærk at vi ikke modtager pakker sendt pr. efterkrav
 6. Vi afsender normalt din ordre inden for 2 arbejdsdage. Vi oplyser inden for 2 dage efter bestilling leveringstiden, såfremt varen ikke kan afsendes inden for 2 arbejdsdage. Alle ordrer bekræftes pr. mail.
 7. Når du handler på www.susannef.dk indgåes alle aftaler på dansk.
 8. Når du vælger at betale med Dankort eller eDankort, vil kortgebyrerne for den givne transaktion blive lagt til ordrens pålydende beløb.
 9. Alle ordrer pålægges fragt. Fragtsatsen er gældende sats ved Post Danmark. Fragtprisen afhænger af ordrens totale vægt.
 10. Fortrydelsesret:


  Du har altid 14 dages fortrydelsesret, når du handler på 
  www.susannef.dk. Fortrydelsesretten løber fra den dag hvor du har modtaget din vare. Fortrydelsesretten kan kun udnyttes, hvis varen tilbageleveres i væsentligt samme stand og mængde. Fortrydelsesretten bortfalder altså, hvis du bruger varen på en måde, som helt åbenbart forringer varens salgsværdi væsentligt - som udgangspunkt skal du aflevere varen i samme stand, som du selv ønsker at modtage den i. Susannef.dk afgør ved modtagelse af den returnerede vare, om dette er opfyldt. 
  Når fortrydelsesretten udnyttes, skal du selv betale portoen for at sende varen retur. Varen kan sendes til :

  Susannef.dk
  Dybbølgaardevej 9
  6360 Tinglev

  Du kan også fortryde ved at nægte at modtage varen på posthuset, eller aflevere den personligt på ovenstående adresse. Når du fortryder dit køb, tilbagebetales købesummen naturligvis til dig. Dette gøres enten ved en debitering af dit kontokort eller overførsel til din bank konto, når vi har fået varen retur og kontrolleret at den lever op til reglerne for fortrydelsen.

  Ekspeditionen fremmes, hvis fyldestgørende informationer følger pakken - eksempelvis kopi af ordrebekræftelse, registreringsnummer og kontonummer for bankkonto, hvortil refusion kan foregå, kopi af evt. forudgående korrespondence mv, samt årsag til returnering (Fortrydelse, defekt, ombytning osv.)
 11. Logstatistik bruges på www.susannef.dk og betyder, at et statistik-system opsamler information, som kan give et statistisk billede af, hvor mange besøgende et website har haft, hvor de kommer fra, på hvilken del af websitet dette forlades mm.
   
  På www.susannef.dk anvendes logstatistik med det formål at optimere websitet og dets funktionaliteter.
 12. For at du kan indgå en aftale med os via websitet, skal du lade dig registrere med følgende personlige oplysninger
  •  navn 
  •  adresse 
  •  telefonnummer 
  •  e-mail adresse 

  Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig.
  Personoplysningerne registreres hos susannef.dk og opbevares i 5 år, hvorefter oplysningerne slettes.
  Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger der indsamles og hvorfor.
  Indehaverne af susannef.dk har adgang til de oplysninger, der registreres om dig.
  Den dataansvarlige på www.susannef.dk  er Susanne Friis. 
  Vi opbevarer ikke kundeoplysninger krypteret. 
  Vi transmitterer ikke kundeoplysninger krypteret. 
  Oplysninger afgivet til www.susannef.dk videregives eller sælges på ingen måde til tredjemand, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger.
  Som registreret hos susannef.dk, har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til Susanne Friis via e-mail: salg@susannef.dk
 13. Der tages forbehold for prisændringer, tastefejl, udsolgte varer og åbenlyse forkerte priser.

Betalingsmuligheder:


Du kan vælge mellem 2 forskellige betalingsformer: 

1. Betaling med eDankort, Dankort
Når du har udfyldt din ordre-form, bliver du via en sikker forbindelse (SSL) sendt videre til epay, hvor du skal indtaste dit kortnummer og udløbsdato. Er du usikker på at benytte dit kreditkort på nettet, kan du læse mere om betaling på nettet på www.betaling.dk. Når vi har registeret din ordre, afsender vi din bestilling inden for 2 arbejdsdage.
Der pålægges ikke betalingen yderligere betalingsgebyr.

Betales med betalingskort er du altid sikret mod misbrug. Du har nemlig mulighed for at afvise en betaling, når du modtager din betalingsoversigt. Du har ingen selvrisiko i tilfælde af, at dit kort bliver misbrugt i en internet-butik, der benytter SSL (Secure Socket Layer) i sit betalingssystem. Dermed er du bedre sikret end i den fysiske verden, hvor du har en selvrisiko på 1200 kr. når dit dankort misbruges ved brug af pin-koden. 
Data du sender i forbindelse med køb betalt med betalingskort er krypterede (SSL), og det er således kun PBS, der kan læse dem. Hverken www.susannef.dk eller andre har mulighed for at læse dataene.

Beløbet for varerne trækkes først, når varerne sendes fra www.susannef.dk Der kan aldrig trækkes et større beløb, end det du har godkendt ved købet.

HUSK: VI HÆVER FØRST DIN BETALING NÅR VAREN ER AFSENDT TIL DIG !!!
 

2. Betaling via EAN-nummer:
Offentlige virksomheder/institutioner kan handle på www.susannef.dk med EAN-nummer. EAN-Nummer angives under "supplerende oplysninger" på bestillingssiden. Det er vigtigt, at der oplyses både kontaktperson og telefonnr, da alle ordrer via EAN-nummer kontrolleres via en kontrolopringning. Når ordren er bekræftet, afsender vi bestillingen inden for 2 arbejdsdage. Der fremsendes fakturakopi sammen med bestillingen, mens den orginale faktura sendes til elektronisk behandling.

 

Handelsvilkår v.1.0 (10/05-2010)


Nyhedsbrev